شرکت فناوری سبز Blue World Technologies اولین سلول سوختی دما بالای PEM خود را با ظرفیت 200 کیلووات قبل از نصب بر روی شناور سوخت متانول متعلق به مرسک، با موفقیت آزمایش کرد. فرآیند تکمیل آزمایشات در تأسیساتی واقع در دانمارک به پایان رسید و بر اساس نتایج به دست آمده، استفاده از این فناوری را می توان پیشرفتی بزرگ در تلاش برای کربن زدایی از حمل و نقل دریایی، به حساب آورد.
مرکز تحقیقاتی Mærsk Mc-Kinney Møller ، گزارشی در خصوص کشتیرانی بدون کربن ارائه کرده که در آن به موضوع ارزیابی فنی-اقتصادی کاربرد سلولهای سوختی در سیستم های تولید برق کشتی ها، پرداخته شده است.
شرکت کشتیرانی HMM قرار است با استفاده از سیستم تحلیلی ویدیویی به همراه هوش مصنوعی دیپ آیز(DeepEyes)، سطح ایمنی شناورهای خود را افزایش دهد. دیپ آیز، به گونه ای طراحی شده است که حوادثی مانند آتش سوزی، دود، عدم به کارگیری تجهیزات ایمنی توسط افراد و سقوط را تشخیص داده و به سرعت هشدارهای لازم را فعال می کند.
شرکت Fortescue استرالیا در حال انجام تست دریانوردی بر روی اولین کشتی با سوخت آمونیاک است. این تست ها با همکاری سازمان بنادر و دریانوردی سنگاپور (MPA) انجام میشود و به منظور بررسی ایمنی کشتی از روشهای جدیدی نظیر مدلسازی گازهای خروجی سوخت آمونیاک و نظارت با استفاده از پهباد استفاده میکند.
شرکت Bergen Engines در تولید موتورهای دریایی دور متوسط و سری ژنراتورها شناخته شده است و قرار است نقش کلیدی در ساخت بزرگترین کشتیهای هیبریدی سوخت هیدروژنی جهان ایفا کند. این کشتیها قادر به استفاده از هیدروژن و روغن گیاهی تصفیه شده با آب (HVO) هستند که یک سوخت تجدیدپذیر با محتوای کربن پایین است. استفاده از HVO میتواند به کاهش انتشار گازهای گلخانهای و آلایندههای دیگر کمک کند.
متخصصان هوش مصنوعی دریایی شرکت Bearing AI از راه اندازی یک سامانه ی «برنامه ریز استقرار» جدید خبر می دهند که هدف از آن کمک به خطوط حمل دریایی بار برای تغییر محیط نظارت بر ناوبری و در عین حال تضمین تحویل سریع تر و سودآوری بیشتر در این صنعت خواهد بود.
شرکت وارتسیلا (Wärtsilä) اخیراً طی بیانیه ای از اضافه کردن چهار موتور جدید به مجموعه تجاری فعلی خود، خبر داد. موتورهای جدید به نامهای Wärtsilä 20، Wärtsilä 31، Wärtsilä 46F و Wärtsilä 46TS همراه با موتور Wärtsilä 32 که سال قبل معرفی شده بود، تا سال 2025 به تولید انبوه خواهند رسید.
شرکت کشتی رانی آمریکایی سوئیچ مریتایم (SWITCH Maritime) به عنوان شرکتی نوپا با هدف آلایندگی صفر، اخیراً موفق شده است برای توسعه ناوگان برقی و هیدروژنی خود، سرمایه ای معادل 10 میلیون دلار جذب نماید.
شرکتهای مهندسی کشتیسازی و فراساحل کره جنوبی (KSOE) و KEPCO در یک همکاری جدید اعلام کردهاند که اهدافشان شامل طراحی و ساخت نیروگاههای هستهای مستقر بر روی شناورهای بارج در حال پیشرفت می باشد.
نخستین شناور با قابلیت استفاده از سوخت هیدورژنی چینی تحویل داده شد. مقامات شرکت تری گئورگز ضمن اعلام این خبر و پذیرش راهبری غیر تجاری این شناور، آنرا به عنوان پیشرفتی بزرگ در کاربرد فناوری سلول های سوخت هیدورژنی در کشتی های متردد در آبهای داخلی چین، بر شمرده اند. رسانه های چینی نیز از این شناور به عنوان بزرگترین شناور تکمیل شده حال حاضر دنیا که از این فناوری استفاده می کند، یاد کرده اند.